Sanovnik.bg»Статии»Астрология»Хороскопи»Ето какво ти вещае нумерологичният хороскоп през февруари

Ето какво ти вещае нумерологичният хороскоп през февруари

Пламена M.Пламена M.
Джедай
983371
11 от 11 Снимки

22. Мечтите става реалност


Финансовите въпроси могат да се развият успешно през февруари. Възможно е да получите финансиране за започване на бизнес, бонус за превъзходната си работа или солидна комисионна. Животът се движи мълниеносно този месец, но вие останете фокусирани. Дори един смел и силен човек като вас може да бъде завладян от това колко бързо се реализират мечтите му. Ако усетите, че губите контрол, обърнете се към вътрешното си аз. Седнете сами с мислите си, поемете въздух и ще усетите как тревогата ви напуска.

За да откриете какво предвижда за вас нумерологията през месец февруари, трябва да пресметнете личното си число. То представлява сбор между деня ви на раждане, месеца и годината.

Имайте предвид обаче, че ако след събирането на тези данни достигнете до числата 11 или 22, тях не трябва да ги събирате, защото в нумерологията те имат своето специално място и също могат да бъдат лично число.

При всички останали случаи обаче е нужно да бъдат събрани числата до получаване на цифра от 1 до 9. Така например, ако сте родени на 10-ти юни 1953 година, първоначално е необходимо да съберете цифрите на деня – 1+0=1, месецът си остава 6, а накрая трябва да съберете цифрите от годината – 1+9+5+3=9.

Личното число в такъв случай е сборът между 1, 6 и 9, което е 16. Събирате 1+6, за да получите едноцифрено число и така откривате, че личното ви число е 7.

Вижте в галерията по-горе своя нумерологичен хороскоп за месец февруари.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати