Казахстанската Ванга вещае смърт и разруха за 2018-та

Вера Лион
Снимка: caravan.kz

Ясновидката Вера Лион огласи мрачната си прогноза за 2018-та година. Известна като Казахстанската Ванга, тя каза какво ще се случи на Русия, САЩ, Китай, ЕС, НАТО, Украйна, както и за цялата планета през следващите дванадесет месеца.

Едно от нещата, с които идната година ще ни изненада според Вера, е затоплянето на отношенията между Русия и САЩ. Освен с Доналд Тръмп Путин ще се помири с Китай. В същото време обаче ще се породи конфликт именно между САЩ и Поднебесната империя. Малката свада няма да доведе до сериозни проблеми. През годината партньорите и членките на НАТО и Европейския съюз един по един ще се отказват от тях. Това в даден момент ще доведе до пълния разпад на организациите, може би в началото на 2019-та.

Буря

Климатичните промени през 2018-та според врачката обаче ще доведат до нови и много по-сериозни беди. Пред 2017 г. наблюдавахме тенденциозно и продължаващо покачването на нивото на световния океан. През 2018-та това ще продължи, ледовете по полюсите ще продължат да се топят, а това в крайна сметка ще доведе до много по-големи катаклизми и бедствия от миналата година. Като първи примери за това казахстанската Ванга посочва ураганът Фредерике в Европа, наводнението в Париж, серията силни земетресения и изригвания на вулкани още през януари.

Путин

Както и 2017-та, началото на 2018-та бе обагрено с кръв. През идните месеци ясновидката вещае загубата на още много животи в локални конфликти и терористични актове. Смъртта ще е толкова масова, че някои страни дори ще изчезнат от лицето на Земята. Тя вижда и бум в авиокатастрофите.

На мястото на старите коалиции Вера Лион вижда нова и международна, в която главно действащо лице ще е Русия. Всички обвинения срещу журналиста Джулиан Асандж ще бъдат свалени. Икономическата криза пък ще се смекчи.

Донад Тръмп

Вера Лион твърди, че в даден момент от годината приятелските отношения между САЩ и Европа ще се разпаднат напълно. След като спечели изборите, Путин ще се ожени за млада и непозната жена. Ще си отиде бащата на перестройката Михаил Горбачов, а Донецката и Луганската народните републики ще победят така, както и Сирия. КНДР ще се обедини с Южна Корея, а в Украйна нещата ще стават все по-кървави. Тръмп ще загуби интерес към Киев.

Рейтинг

3
Общо 1 гласували
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари