Полицаи преследваха НЛО! Вижте какво разкриха за извънземния кораб

1 от 3 Снимки

С названието Белгийска НЛО вълна се назовават редица случаи на неидентифицирани обекти, забелязани да летят в Белгия между 1989-та и 1990 година. Въпреки че необикновените летателни апарати са забелязани от множество хора тогава, и до днес произходът им остава пълна мистерия.

Главни герои в една от историите на Белгийската НЛО вълна са полицаи. В края на ноември те са на обичаен нощен патрул недалеч от границата с Германия.

Докато шофират, униформените са заслепени от много ярка светлина, която идва от триъгълен летателен апарат. Въпреки че машината доста се различавала от всички самолети, които били виждали досега, полицаите побързали да се обадят в управлението си и да видят дали оттам знаят нещо за странния полет. Но никой нищо не знаел и не бил чувал за въпросния триъгълен апарат.

Надявайки се да разрешават загадката, органите на реда тръгнали в посока на машината. Тя, от своя страна, стигнала до близкото езеро и буквално замръзнала. Започнала да излъчва странни червени светлини, с които сякаш сканирала водния басейн.

Междувременно се появил друг подобен апарат, който застанал над първото НЛО и двата летящи кораба осъществили контакт. Миг след това необикновените апарати отпрашили, а в полицейското управление започнали да валят сигнали на притеснени очевидци.

И макар сред тях да има много учени, военни и полицаи, така и не са направени достатъчно изследвания, даващи отговорите на въпросите, породени от Белгийската НЛО вълна.

Рейтинг

3
Общо 1 гласували
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари