Хороскоп за 31 януари - деня на Лунното затъмнение

1 от 12 Зодии

Овен


Правите си крайни и лъжливи изводи. Те или ще ви радват или ще ви огорчават. Замислете се и ще откриете, че нямате никакви основания нито за едното, нито за другото. Приемете нещата такива, каквито са, без да мислите много-много.

Пълнолунието в Лъв настъпва днес точно в 15.28 ч. Точната фаза на пълното лунно затъмнение настъпва в 15.31 ч.

Както всяко затъмнение, това също носи своето послание. То идва с енергия и творчески заряд. Периодът се свързва с любовта, романтичните отношения, децата и творчеството. Пред всеки човек изниква задача да се включат в колективни проекти. Други ще осъзнаят, че се справят по-добре сами.

Днешният ден ще е изключително интензивен. Всичко, което се случва, ще е в своята максимална фаза на проявление. Въпреки че динамиката е доста сериозна, не се препоръчва да взимате окончателни решения, защото липсва обективност.

Затъмнението ни помага да видим ясно ситуацията и да изясним своите взаимоотношения. То ни провокира да се освободим от старите стереотипи и да приключим предишните етапи. Всеки ще бъде засегнат от него по някакъв начин, но най-осезаемо ще е това за зодиите Лъв, Водолей, Телец и Скорпион.

Виж повече

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари