Вижте семейството, отвлечено от извънземни, и историята му

Известни са много случаи, при които хора твърдят, че са имали срещи с представители на извънземни цивилизации. Повечето от тях обаче не се приемат сериозно и се считат за шега, измислица или объркване.

Но историята на семейство Хил със сигурност не може да се нарече плод на фантазия, тъй като има редица доказателства, подкрепящи разтърсващия разказ на двамата съпрузи.

Всичко започва през есента на 1961 година. Барни и Бети Хил били на разходка до Ниагарския водопад и тъкмо пътували с кола към Ню Хемпшир. Изведнъж в небето над тях се появил необикновен летателен апарат и двойката проявила огромен интерес към него.

Секунди след това машината започва да се приближава към Хил, а Барни натиска газта, изплашен до смърт. Следващото, което двойката си спомня ясно, е че сякаш за секунди са изминали цели два часа.

След това необяснимо преживяване Барни и Бети започнали да имат ужасяващи сънища. За да узнаят нещо повече за онзи есенен ден, те потърсили специалист по хипноза и съобщили на властите за случката.

Въпреки че разследващите първоначално се отнесли скептично към историята, те намерили странен прах по автомобила на Барни и Бети. В тях имало и предмети, за които учените също не намерили обяснение.

При сеансовете на хипноза пък станало ясно, че непознати същества са отвлекли семейството за малко и са му направили някои медицински прегледи. Според Хил обаче извънземните не са били злонамерени към тях, а просто са разглеждали телата им от любопитство.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати