Вашият личен Хороскоп за 30 януари

1 от 12 Зодии

Овен


В сутрешните часове е един от най-благоприятните периоди за уреждане на личния живот за Овните. Ето защо е добре да станат рано. Ако го проспят, ще съжаляват за изпуснатата идеална възможност. Възможно е хич да не ви е до работа, но задължително свършете задачите си. Не го ли направите – това ще се отрази пагубно на кариерата ви.

Денят е изключително характерен. Съдбата и Вселената ни изпращат куп знаци и сигнали. Не се заблуждавайте – няма нищо случайно. Събитията и хората в тях са там с причина.

Събитията от деня ще ви помогнат. Благодарение на тях ще се ориентирате в личен и професионален план и ще получите безценни уроци. Нужно е обаче да ги разберете и усвоите, за да може да ги приложите на практика.

Не избързвайте да започвате важни дела и да взимате важни решения от днес до 1 февруари. Енергията е неспокойна, а това я прави недостатъчно обективна в действията и преценките.

Хармоничната част от деня приключва в 11 ч. сутринта. До 19 ч. напрежението и конфликтността рязко нарастват. Внимавайте във взаимоотношенията, в боравенето с машини и апарати, както и при шофиране. След 19.41 до 21 Луната е без курс, а това прави периода дори още по-опасен.

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари