Баща и син заснеха нещо зловещо при разходката си! Вижте го и вие

Английски замък

Злокобен мъжки силует се появи изневиделица на туристическа снимка. Странната фигура породи много въпроси и веднага привлече интереса на ловците на призраци.

Ексклузивната фотография е дело на британеца Джон Уекс и 12-годишния ми наследник. Уекс и синът му решили да си организират разходка край популярен английски замък, но така и не подозирали какво ще се случи после.

Докато разглеждало интересната забележителност, семейството направило множество снимки и се позабавлявало. Всичко в този ден изглеждало нормално, но скоро станало ясно, че Джон и 12-годишното момче ще помнят малката си екскурзия дълго време.

След като бащата и синът се прибрали у дома, решили да разгледат снимките от замъка и да ги споделят с близките си. И именно тогава установили нещо нетипично, от което ги полазили тръпки. На една от фотографиите те забелязали странна фигура, облечена в тъмни дрехи.

Странно е, че въпреки множеството кадри на замъка този силует се вижда само на 1 снимка. Другото притеснение на Джон и синът му е, че не си спомнят по време на разходката да са виждали около замъка тайнствената персона от снимката. Затова те не проумяват как тя се е озовала там и дали изобщо е жив човек.

Двамата обаче са открили нещо любопитно. Оказва се, че според една легенда в замъка броди призрак на монах. Говори се, че душата му останала затворник в руините на зданието, след като духовникът починал при неясни обстоятелства.

Дали Джон и синът му наистина са снимали призрак, никой не може да каже със сигурност. Вижте тяхната уникална фотография в галерията ни и преценете сами с какво се е сблъскало семейството.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати