Нумерологичен хороскоп за седмицата 29 януари – 4 февруари

1 от 11 Снимки

1. Спокойствие и енергия се конкурират в сърцето ви


Тази седмица ще се насладите на мощна енергия. Тя ще ви помогне да свършите цял куп работа. Мъдростта съветва да не отлагате. Средата на седмицата е добра за всякакви социални събирания. По-лесният и по-спокоен подход ще ви доближава до хората. Възприемчиви сте на настроенията и нуждите на хората в четвъртък. Ако края на седмицата ви се струва скучен – разклатете нещата. Уикендът идва със старт на голям проект.

За да надникнете в света на нумерологията и да узнаете какво ви очаква в периода от 29 януари до 04 февруари, трябва първо да изчислите своето лично число. То представлява едноцифрен сбор между рождените ви ден, месец и година.

Ако при сборуването получите числата 11 и 22, не трябва продължавате да ги събирате, докато достигнете едноцифрено число, тъй като те имат своето специално място и трябва да се запазят така. При всички останали случаи обаче е необходими да се извърши събиране на числата от датата ви на раждане, докато се получи число от 1 до 9.

Така например, ако сте родени на 20 юли 1953 година, първо трябва да съберете цифрите на деня – 2+0=2, месецът си остава 7, а накрая се събират числата в годината – 1+9+5+3=9. Личното число в този случай е сборът между 2, 7 и 9, което е 18. Събираме още веднъж, за да получим едноцифреното число 9.

Рейтинг

3
Общо 1 гласували
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари