Твоят седмичен хороскоп до 4 февруари

1 от 12 Зодии

Овен


През тази седмица има вероятност да се откажете от свое обичайно занимание, което вече не ви носи положителни емоции. Възможно е да скъсате завинаги със старо хоби и да се насочите към нови творчески дейности. Не е изключено обаче да смените дори работното си пространство и да се окажете в нов колектив.

Най-знаковото събитие за седмицата между 29-ти януари и 4 февруари е Лунното затъмнение, което ще се наблюдава през 31-ви януари (сряда).

Тъй като явлението се свързва с настъпване на някои неблагоприятни моменти, е по добре през следващите седем дни да се избягват резките промени и предприемането на крайни решения.

Подобно въздържание обаче ще е доста трудно, като се има предвид колко емоционална ще бъде седмицата. Въпроси, които са останали в миналото или пък не са намерили своите отговори допреди това, сега ще излязат на преден план.

Тъй като ще имаме Лунно затъмнение в Лъв, ще са актуални и темите за самореализацията, егото, творческите амбиции, отношенията с любимите хора, общуването с деца. Твърде вероятно е да се наложи Лъвът да махне за малко царската си корона и да се научи на сътрудничество и работа в екип.

Виж повече

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари