Дневен хороскоп за 27 януари

1 от 12 Зодии

Овен


Вселената ви се усмихва, а вие не може да си намерите място от щастие. Доволни сте от този призив и ще бъдете повече от уверени в положителния резултат. Дълго изпълнявахте съвестно своите задължения и е време да дадете воля на своята войнствена страна. Имате позволение да разпуснете както подобава.

Съботата ще е приятна и динамична. Очакват се много общуване, активизиране на приятелства и партньорства. Луната е в Близнаци, а това я прави любопитна, динамична и жадна за нова информация и знания.

Продуктивната и силна част на деня е от от сутринта до 15 ч. След това, до 18 ч., настроението ще е много неустойчиво. Дайте всичко от себе си да не допускате емоционални и ненавременни изблици. Преценката в този интервал не е обективна.

В дни като този в небето се сформира точен напрегнат аспект на Меркурий и Уран. Той изисква бързи решения, ориентиране в обстановката и понякога - незабавно действие. От друга страна той носи нервност, нетърпеливост, избухливост и цялостно напрежение на нервната система.

Всички зодии трябва да са внимателни с електроуреди, битова техника, компютри и информация.

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари