Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Животни»Всичко е предопределено! Вижте с каква мисия е дошла котката ви при вас

Всичко е предопределено! Вижте с каква мисия е дошла котката ви при вас

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
1k253
2 от 12 Снимки

Февруари


Нуждаете се незабавно от нови емоции, освежаване на енергията около вас, любов, нежност и смях. Котенцето идва при вас, за да ви даде всичко това. Със своя неподражаем темперамент то винаги ще ви изумява и ще разнообразява ежедневието ви. Все пак, за да получите гореописаните преживявания, не разчитайте само на животинчето. Помислете и как да заздравите контактите си с околните.

Котките не се славят като най-добрия приятел на човека. За разлика от кучетата, които са известни със своята лоялност към стопанина си, писаните са доста своенравни, разглезени, непредсказуеми и дори мистериозни. Правят каквото си искат и не се съобразяват ни най-малко с повелите на своя собственик и наложените забрани.

И макар писаните да са трудни за укротяване, не си мислете, че тяхната поява в нашия живот е напълно случайна. Тези магически същества са ни изпратени от един по-висш разум, за да изпълнят определена мисия.

Тяхното пристигане при нас е било предопределено, а според астрологията месецът, в който те сме ги срещнали за пръв път, разкрива какво е задачата им.

Ако и вие искате да разберете по каква причина вашата котка е била изпратена в живота ви, разгледайте нашата галерия. Там ще откриете мисията на котката според различните месеци от годината.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати