Провери какво те очаква в хороскопа за 26 януари

1 от 12 Зодии

Овен


Днес лесно ще решавате трудности, касаещи професионалния ви живот. Лесно ще намирате общ език с началниците си и ще изпъквате с умения и знания. На любовния фронт обаче не всичко е толкова розово. Сцени на ревност и драматични признания ще ви развалят доброто настроени и ще ви дадат сериозни поводи за размисъл.

Най-важното за днешния ден е, че ще има много дълъг период на Луна без курс, което ще направи времето от 5.20 часа до 19.40 часа сравнително неефективно. Ще сме разсеяни, без тонус и едва ли ще можем да отговорим на очакванията на околните.

Но въпреки че днешният петъчен ден няма да е сред най-продуктивните ни, не бива предварително да се разочароваме от него. Ще се създадат и някои предпоставки за щастливи моменти и успехи.

Вярно е, че събитията вероятно ще протичат с по-бавна скорост, но развитие ще има. Ако сте направили добри жестове към някого в миналото, днес ще получите отплата.

Точно когато най-малко очаквате, ще усетите подкрепа и съдействие. Ако обаче сте били несправедливи, груби и враждебни към някого, не е изключено днес този човек да ви отмъсти.

Утрешният ден е много важен за тези от вас, които се опитват да контролират теглото си. Идва така нареченият Екадаши – период, за пречистване на тялото, душата и кармата.

Пригответе се за него още от днес, като намалите консумацията на храната и се ориентирате към вегетарианско меню. През самия Екадаши ден пък се опитайте да приемате основно вода и плодове.

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари