Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Извънземни»НЛО ли е това! Вижте какво заснеха над вулкана Попокатепетъл

НЛО ли е това! Вижте какво заснеха над вулкана Попокатепетъл

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
1k253
НЛО ли е това! Вижте какво заснеха над вулкана Попокатепетъл
Снимка: Youtube

Странен летящ обект бе забелязан да лети над вулкана Попокатепетъл в Мексико, за когото се предполага, че често е посещаван от извънземни създания. Феноменът беше запечатан и със снимки, които предизвикаха активни дебати, когато се появиха в социалните мрежи.

Попокатепетъл е един от най-популярните активни вулкани. Наричан е още Пущещата планина и Димящият хълм. Но излизащия от него адски дим не е единствената причина за интереса към това мистериозно образувание.

Хората, които живеят в района, разказват, че неведнъж са виждали около кратера му да летят неиндентифицирани светещи обекти с овална форма /виж галерията/. Някои от тях не просто са се реели в небето над вулкана, но дори са влизали в него.

Всички тези разкази винаги са представлявали голям интерес за уфолозите и ентусиастите, занимаващи се с наблюдение на необикновени летящи обекти.

Една от последните истории за НЛО при Попокатепетъл е разследвана и от уфолог на име Скот Уоринг от Тайван. Разглеждайки снимките, документирали събитието, Уоринг разсъждава за големината на извънземния кораб и неговата мисия.

Според тайванеца това не е първият подобен апарат и има причина корабите на извънземна цивилизация непрекъснато да циркулират в района. Той е на мнение, че инопланетяните имат своя база на територията на вулкана, която обаче е защитена по специален начин. Но какви е тайната мисия на тези създания, все още можем само да гадаем.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати