Виж още сега своя хороскоп за 24 януари

1 от 12 Зодии

Овен


Първата част на деня посветете на разтоварващи занимания и шопинг. Добър момент да си направите сами приятен подарък под формата на нова дреха или техника. Ако имате човек до себе си, изберете нещо специално и за него. Вечерта ще се радвате на новите си придобивки и ще водите приятни разговори. Възможно е да получите и покана за весело мероприятие.

Днес ще има продължителен период на Луна без курс, който ще е налице от ранните часове до следобед. Така че до 16.00 часа избягвайте важните срещи, не правете големи планове, не се заричайте и не предприемайте нови проекти.

Периодът ще ви направи по-разсеяни и делата ви ще се по-неефективни. Събитията ще се забавят или пък ще се променят прекалено бързо.

Затова не бива да похващате нищо твърде важно и да се фокусирате върху обичайните си занимания или тези, с които сте се ангажирали в последно време. Сега трябва да финализирате започнатото и да пестите максимално силите си.

След това вече Луната е в Телец и пред вас ще се отворят нови възможности. Само внимавайте в общуването си, защото вечерта ще сте по-проницателни и безпощадни в хумора си. Възможно е шегите ви да не допаднат на околните или дори да ги обидят грубо.

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари