Полицай се сблъска с НЛО, докато разследваше кражба

Извънземни

В края на 1980 година в определени зони от Обединеното кралство се случват странни събития, в които главно място заемат неидентифицирани летящи обекти. Въпреки изминалите почти четири десетилетия от тогава случаите не са разгадани и остават в историята на страната като НЛО вълната от 1980-та.

Едно от най-вълнуващите и ярки преживявания от онова време разказва полицаят Алън Годфри, който цял живот ще помни датата 28-ми ноември 1980 година. Във въпросния ден служителят на реда изпълнявал обичайните си задължения в малък град от западните части на Йоркшир.

Когато паднала нощта, получил сигнал, който в началото не му се струвал, толкова странен. Местен животновъд му се оплакал, че целият му добитък е изчезнал. Кражбата обаче съвсем не била обикновена.

Когато се запътил към адреса на подадения сигнал, Годфри видял пред себе си овална машина, излъчваща впечатляваща светлина. Гледката, която се открила пред Алън, била толкова интересна, че той решил да я скицира и да я покаже на колегите си.

Секунди, след като грабнал листа обаче, светлината станала непоносима и той припаднал. Когато се свестил, забелязал, че часовникът му изостава, а летателният апарат вече бил излетял. Въпреки това мъжът решил да се свърже с колегите си от полицейското управление и заедно да разследват мястото, на което е видял НЛО.

НЛО

При проучването открили, че въпросният участък е напълно сух – нещо изключително странно, като се имало предвид, че заради влажното време наоколо всичко било подгизнало.

Преживяването на Годфри силно го озадачило и той пожелал да му бъде направена хипноза, за да възвърне някои от лисващите си спомени при срещата с НЛО. Въпреки процедурата обаче така и не станало ясно какво точно се е случило с него на 28-ми ноември 1980 година.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати