Вижте съветите на Нумерологична прогноза за седмицата до 28 януари

1 от 11 Снимки

1. Бъдете честни и открити


Имате нужда да споделите нещо важно тази седмица. По-лесно ви е да пишете съобщения, отколкото да говорите открито. Бъдете колкото се може по-честни. Важно е да се съсредоточите върху най-доброто изпълнение на задачите. Разочароващите ситуации изискват търпение. Приятелите ви са ви от полза. Тайна ще бъде разкрита в края на седмицата.

За да узнаете какво ще ви се случи в следващите седем дни според нумерологията, е нужно предварително да изчислите своето лично число. То се явява едноцифрен сбор между деня, месеца и годината ви на раждане.

Ако при събирането на числата достигнете до сбор 11 или 22, не ги редуцирайте до едноцифрено число, тъй като в нумерологията те заемат много специално място и трябва да се запазят. При всички останали случаи обаче, трябва да извършите събиране, докато получите число между 1 и 9.

Така например, ако сте родени на 10 юни 1953 година, трябва да съберете цифрите на деня (1+0=1), месеца (той си остава 6), а след това и числата от годината (1+9+5+3=9). Личното число в такъв случай ще е сборът между 1, 6 и 9, което прави 16. Събираме още веднъж 1 и 6 и така се получава едноцифреното число 7, явяващо се лично число.

Виж повече

Рейтинг

3
Общо 1 гласували
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари