Това ще ти донесе седмицата! Виж хороскопа си до 28 януари

1 от 12 Зодии

Овен


Седмицата започва енергично и весело за вас. Но еуфорията ви бързо ще се трансформира в раздразнение. Емоциите ви ще са крайни и неконтролируеми, така че е възможно да имате няколко неприятни разговора с околните. След сряда обърнете внимание на контактите си зад граница, без значение дали са делови или лични.

Предстои ви лека, хармонична и ползотворна седмица. Дните от 22-ри до 28-ми януари ще допринесат за увеличаване на силите ви, а заедно с тях на заниманията ви.

Ако вече сте си намислили планове за обозримото бъдеще, започнете да ги реализирате от четвъртък, когато ще има много възможности за реализация.

Около вас ще циркулира много информация и ако успеете да я използвате правилно, ще повишите качеството на професионалния и личния си живот.

В петък нарастват самоувереността ви и желанието да изпъкнете пред определени хора. Ето защо тогава сами ще пожелаете да се заемете със задачи, които по-рано не са били по силите ви.

Уикенда най-добре прекарайте времето си у дома и си починете. В неделя се пригответе за нежелани срещи и някои неприятни новини. По възможност се въздържайте от пътувания, защото са възможни неочаквани пречки.

Рейтинг

3
Общо 1 гласували
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари