Той се върна от 2048 година, за да ни предупреди за нещо страшно

Той се върна от 2048 година, за да ни предупреди за нещо страшно

Идеята за пътуване във времето вълнува умовете на човеците от векове. Много хора твърдят, че са имали подобно необикновено преживяване, но тъй като нямат доказателства за думите си, никой не им вярва.

Подобна е и историята на мъж от щата Уайоминг, САЩ. Наложило се органите на реда да се разправят с него, след като той всявал смут в обществото с разказите си за пътуване във времето и извънземни нашественици.

Брайънт Джонсън от град Каспър привлякъл вниманието към себе си, когато започнал да твърди, че може да пътува във времето и е бил в 2048 година. Разкритията му за бъдещето обаче били потресаващи.

Американецът разправял, че скоро родният му щат ще бъде посетен от извънземни сили, които до 2048 година ще го превземат. Той бил напълно уверен в думите си и настоявал населението на град да го напусне по-бързо, за да се спаси. Думите на Джонсън обаче така и не били приети сериозно, а мъжът бил задържан от полицията.

Той се върна от 2048 година, за да ни предупреди за нещо страшно

Интересно е, че това не е първият човек от Уайоминг, който разказва за срещите си с извънземни създания. По-рано жители на щата са съобщавали за летящи чинии и огнени сфери, спускащи се от небето. Но така и не е намерено обяснение на думите им.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати