Мъж, отвличан от извънземни, показа техни снимки

Популярен уфолог от Великобритания сподели в социалните мрежи стари снимки, изобразяващи обитатели на друга планета. Ексклузивните кадри са направени в края на миналия век, когато обществото не разполагало със съвременните технологии.

Уфологът Тайлър Глокнер разказва в социалните мрежи, че е успял да се добере до необикновените фотографии по време на изложба, посветена на неидентифицираните летящи обекти и инопланетяните. Снимките са дело на бразилеца Хуан Валерио да Силва, който твърди, че е бил похитен от извънземни.

Според разказите на да Силва срещите му с извънземните започнали в края на 1982 година. Една нощ той доловил необичаен силен звук, идващ от градината му, и станал, за да провери какво става. Отваряйки вратата на дома си, се сблъскал с три необикновени създания.

Те били високи около метър и петдесет и носели дрехите, каквито Хуан не бил виждал до този момент. Малко след като ги зърнал, мъжът изпаднал в безсъзнание, а когато се събудил, близките му се суетели около него.

Тъй като бил намерен навън и не помнел нищо, той бил транспортиран до болница. При направените изследвания медиците установили, че в тялото му има вещество, което до този момент човечеството не познавало.

Междувременно Хуан започнал да си възвръща част от спомените си. В главата му се появили картини, разкриващи как непознатите създания го въвеждат в светла стая, а след това губи чувствителност в тялото си и извънземните започват да извършват различни манипулации върху него. По-късно му обяснили, че чрез него изучават човечеството и искат да помогнат.

След първото отвличане на Хуан от извънземните той имал още няколко срещи с тях. Един път дори успял да вземе фотоапарата си и да ги заснеме тайно. Кадрите му можете да видите в нашата галерия.

Рейтинг

5 0
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати