Узнай своя хороскоп за 17 януари

1 от 12 Зодии

Овен


Използвайте днешния ден, за да изгладите отношенията си с хора, с които сте преживели разногласия наскоро. Скоро ще имате нужда от тяхната компания или от помощта им, така че не е никак зле най-после да сключите примирие. Преглътнете егото си и се извинете. Със сигурност разкаянието ви ще бъде прието положително.

Малко след 04.00 часа сутринта на 17-ти януари идва Новолунието в Козирог. Това явление може да породи някои кризисни моменти в отношенията ви с околните, но същевременно ще ви помогне и да разберете по-добре бъдещите си цели.

Така че не се тревожете излишно, ако ви сполетят извънредни ситуации в работата и любовта. Дори и в дадения момент да не се чувствате комфортно, в бъдеще ще сте благодарни за стеклите се обстоятелства.

Новолунието ще ни подтикне към промяна и ново начало. Ще трябва да се откажем от старите си разбирания и да сме готови да скочим в непознатото, да опитаме нещо различно в любовта или в професионалното си развитие.

Както хората, интересуващи се от астрология знаят, при Новолуние се пишат желания. Най-добре е да го направите в първите часове след настъпването му.

Ако все още нямате опит в тази практика, не изпълнявайте ритуала между 08.30 часа и 10.30 часа, когато ще има период на Луна без курс, тъй като тогава ще ви е по-трудно да се фокусирате.

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари