Виж своя хороскоп за 16 януари

1 от 12 Зодии

Овен


Денят ви определено няма да е лек, но пък ще е интригуващ и незабравим. Ще преживеете нещо ново и различно. Ще се видите в нова светлина и ще разберете, че сте много по-силно, отколкото изобщо сте допускали. Не е изключено да имате и ново романтично запознанство, което да положи началото на красива връзка.

Тъй като утре ни предстои Новолуние в Козирог, днешният ден ще бъде по-труден и пътят ви ще е изпълнен с неравности. Очаквайте Вселената да ви изпита като постави пред вас сериозни изкушения и ви наведе на някои странни мисли.

Въпреки това не се поддавайте на тази провокация, запазете спокойствие и отстоявайте намеренията си. Непрекъснато нещо ще се опитва да ви отдалечи от целите ви, но ако се фокусирате върху мечтите си, в крайна сметка ще успеете.

Днешният ден е изключително подходящ за равносметка и за избавяне от всичко старо и непотребно. Помислете върху живота си от последните седмици, направете си нужните изводи.

Задължително намерете време да почистите спалнята, работното си място и всички помещения, в които цари хаос. Отървете се от безполезните предмети и всички вещи. Подгответе се за утрешното Новолуние и помислете, които желания ще напишете.

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари