Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Тестове и Психология»Тест! Това как си седнал, разкрива личността ти

Тест! Това как си седнал, разкрива личността ти

Пламена M.Пламена M.
Джедай
983371
5 от 5 Снимки
Тест! Това как си седнал, разкрива личността ти
Снимка: millionairessaying.com
Позиция 5
Абсолютни перфекционисти. Те следят за най-малките подробности във всеки един аспект. Това са едни амбициозни и целенасочени хора, които винаги следват мечтите си. Всички тези признаци им позволяват да бъдат много търпеливи, но това търпение не трябва да бъде изпробвано. Освен това те могат да бъдат особено мистериозни. Те са толкова потайни, че околните без много да мислят им споделят най-съкровените си тайни. Наклонените им крака говорят за надежден човек, който може да пази тайни.

Всяко действие, което човек извършва в ежедневието си, издава по нещо от личността му. От начина, по който ходи, разговаря, яде и обикновено се движи той, може да прозреш много скрити истини за него.

Всеки от нас има любима позиция, в която застава, щом седне. Ако тя се промени – то новата разкрива отношението ни към настоящата ситуация.

Езикът на тялото винаги е бил сред основните методи за разгадаване на това как възприемаме заобикалящата ни среда и това какво е отношението ни към нея. Седенето е неразделна част от ежедневното движение на тялото и може да каже много за вас.

Основните пет начина, по които хората седят, и какво биха могли да означават те, разберете, като разгледате нашата галерия.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати