Тест! Това как си седнал, разкрива личността ти
Test Reveals your Personality Based on Sitting Position
sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Тестове и Психология»Тест! Това как си седнал, разкрива личността ти

Тест! Това как си седнал, разкрива личността ти

Пламена M.Пламена M.
Джедай
1k447
1 от 5 Снимки
Позиция 1
Хората, които са склонни да приемат тази седнала позиция естествено, са доста спонтанни по природа. Те се движат леко и всичко около тях се получава без проблем. Склонни са да живеят по собствени правила и да не се засягат от мнението и думите на околните. Понякога прекалено лесно неглижират иначе важните въпроси. Лесно се отказват и отдръпват. Живеят в своята микровселена и са приятелски настроени към всичко и всички.
Козметична Чанта за Пътуване
Препоръчано за теб:
Козметична Чанта за Пътуване
20.00 лв.
Виж ››

Всяко действие, което човек извършва в ежедневието си, издава по нещо от личността му. От начина, по който ходи, разговаря, яде и обикновено се движи той, може да прозреш много скрити истини за него.

Всеки от нас има любима позиция, в която застава, щом седне. Ако тя се промени – то новата разкрива отношението ни към настоящата ситуация.

Езикът на тялото винаги е бил сред основните методи за разгадаване на това как възприемаме заобикалящата ни среда и това какво е отношението ни към нея. Седенето е неразделна част от ежедневното движение на тялото и може да каже много за вас.

Основните пет начина, по които хората седят, и какво биха могли да означават те, разберете, като разгледате нашата галерия.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest