Какво ти е подготвила седмицата, разбери от хороскопа си до 21

1 от 12 Зодии

Овен


През тази седмица ще трябва да се научите на самоконтрол и дисциплина. Ако дадете воля на взривоопасните си емоции, има риск да развалите отношенията си в офиса или у дома. Провокации със сигурност няма да ви липсват през следващите дни, но ще трябва да запазите самообладание и намерите общ език с околните.

През тази седмица обърнете по-голямо внимание на приятелските си отношения. Възможно е кръгът ви с познати да се промени. Най-вероятно някои хора ще излязат от него, но пък ще прибавите други, с които имате повече общи възгледи.

Добре е да обсъдите с тях някои от идеите си, защото ще намерите сериозни съюзници в тяхно лице. Направете го без излишна скромност – сега е моментът да се покажете в най-блестящата си светлина, за да ги привлечете на своя страна.

От гледна точка на личния ви живот седмицата започва противоречиво. Ще се опитате да избягате от рутината с определени действия, но те по-скоро само ще усложнят връзката ви с любимите хора.

Затова подходете сериозни към всяко начинание и не правете излишни рисковани маневри. Бъдете по-смирени и се научете да правите компромиси. Иначе трудно ще задържите любовта на този, когото обичате.

След Новолунието на 17-ти януари бъдете готови да осмислите поведението си и дадете шанс на половинката ви да се изявява повече във вашата връзка.

Рейтинг

3
Общо 1 гласували
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари