Хороскопът ви разкрива какво ви очаква на 13 януари

4 от 12 Зодии

Рак


Изморителен, но плодотворен ден. Ще имате възможност да отстраните конфликт, който ви тревожи от доста време насам. Ще проведете труден и емоционален разговор, който отдавна отбягвате, но след това ще ви олекне и денят ви ще тръгне в по-положителна посока. До края на съботата си почивайте повече и избягвайте отговорните задачи. Сделки и големи покупки днес не бива да правите.

И днес Луната е в Стрелец, така че ще сме свободолюбиви, настроени за развлечения. Ще сме изпълнени с енергия и ще имаме желание намеренията ни да се осъществяват бързо.

Въпреки това е възможно събитията да се забавят и или околните да проявят неочаквано отношения към вас. Това не бива да ни тревожи, защото скоро нещата ще си дойдат на мястото. Но все пак преди 17 януари не е желателно да провеждаме сериозни разговори.

Иначе днес заради конфликтния аспект на Венера и Уран е възможно да се появят някои неочаквания проблеми на любовния фронт.

Затова трябва да сме нащрек за промени, раздели и най-различни обрати. Същевременно е желателно да обмисляме добре действията си, защото ще сме склонни към прибързани реакции, за които после ще се разкайваме.

Утре ни предстои продължителен период на Луна без курс. По възможно не си насрочвайте сериозни ангажименти и се опитайте да прекарате деня си в спокойна обстановка.

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари