Ако си роден през януари, непременно прочети това!

Януари

Първият месец на годината започва и с първите рожденици. В родените в този студен период от годината определено има нещо специално.

Родените през зимата хора по правило са малко по-сериозни. Те винаги търсят начин да се стоплят и сякаш постоянно им е студено.

При родените през януари хора се наблюдават куп сходни качества. Месецът на раждане определено оказва голяма роля върху характера и индивидуалността. Ако сте родени в първия месец на годината, то вие поставяте нейния старт. Обикновено сте добри лекари или сте популярни по някаква причина.

Родените през януари са сериозни и отговорни. Те излъчват характерна студенина заради месеца, в който са се появили на бял свят. Гранитът е техният рожден камък. Въпреки че най-често се открива черен, той може да бъде намерен и в други разцветки. В нетрадиционната медицина камъкът се използва за предотвратяване на кошмари.

Козирог

Родените през януари хора са зодия Козирог или Водолей. Родени между 22 декември - 19 януари, Козирози са търпеливи, амбициозни и лоялни. Интроверти, те предпочитат да са сами със себе си вместо сред хора.

Родените от 20 януари - 18 февруари са зодия Водолей. Въпреки че са индивидуалисти, те харесват шумните компании. Водолеят е толкова независим, че въпреки многото хора може да бъдат себе си.

Родените през зимата са по-предразположени да получават различни видове алергии. Вина за това има липсата на витамин D в организма.

Водолей

Родените през януари просто не могат да решат кое обичат повече – лятото или зимата. През студените месеци са в свои води, но през топлите си набавят нужният витамин и хубавите емоции. Затова разпределят любовта си по равно.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати