Чудо ли е? Исус Христос се появи на Марс

Христос, Марс

Червената планета Марс не спира да ни изненадва. Поредният шок за почитателите на конспиративни теории тези дни дойде от снимка, на която ясно се вижда статуетка на Исус Христос, която си стои най-спокойно на повърхността на далечната планета.

Откритието е на уфологът Скот Уоринг. Той е съзрял образа на Божия син на снимка, изпратена от марсохода Кюриосити на 4 декември 2017 г. Находката е с кодово название Sol 01923. Тя е открита близо до роувъра на космическия уред и изглежда досущ като тези, които се продават в храмовете и магазините за сувенири.

Исус Христос на Марс

Статуетка на Исус Христос на Марс е висока около 40 сантиметра. Тя е изключително добре запазена и е поредното доказателство за уфолози и конспиратори, че на другите планети има милиони цивилизации. Най-интересното е, че както и земляните, те също вярват в Твореца и Неговия син. Това може да означава, че Христос не се е жертвал само за човеците, но и за всички живи същества във Вселената.

Скот Уоринг е известен тайвански уфолог, конспиратор и виртуален археолог. Въпреки престижната му слава, доста хора се усъмниха в това, че марсианците и другите зелени човечета смятат Христос за свой месия.

Христос на Марс

Причината е, че извънземните просто няма как да приличат на хората. В същото време на дневен ред отново се появява позабравената теория, че Исус всъщност е извънземно с най-вероятен произход именно Марс.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати