Вашият хороскоп за 9 януари

11 от 12 Зодии

Водолей


Днес ще имате няколко нервни момента, но въпреки тях следващите ви часове се очертават плодотворни. Ще имате възможност да практикувате любимите си занимания и да се наслаждавате на живота. Ако изпитате нужда да експериментирате, направете го без излишни притеснения. Късметът е на ваша страна. През втората половина на деня ще чуете и добри новини, които допълнително ще повишат настроението.

Денят започва продуктивно. Още от сутринта ще се създадат предпоставки за бърза, лека и приятна обмяна на информацията. Комуникацията с околните ще е пълноценна и ще доведе до търсените от вас резултати.

Затова, ако целите нови бизнес партньорства или романтични запознанства, определено трябва да се развихрите днес и да бъдете по-уверени в общуването.

Възможностите, които ще се разкрият пред вас, определено не са за изпускане. Само с няколко усилия в следващите часове ще постигнете това, което не сте успели в продължение на месеци.

Обърнете внимание, че в края на деня ще има и период на Луна без курс. От 18.15 часа до около 22.00 часа забравете за рискованите маневри и не правете нито романтични, нито професионални планове.

Прекарайте вечерта в лежерна обстановка и по възможност останете насаме с мислите си. Не се изкушавайте да вземате важни решения или да водите драматични разговори. Сега не е моментът за това.

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари