Какво ще ти донесе 5 януари според хороскопа

1 от 12 Зодии

Овен


Днес ще можете да въведете порядък в сфера от живота си, в която напоследък цари голям хаос. Можете също така да се избавите и от предмети, които са вече стари и ненужни. Заменете ги с по-красиви и практични нови придобивки, чиято нова енергия ще се окаже благотворна за душевното ви състояние.

Денят започва с период на Луна без курс, който ще стартира в ранните сутрешни часове (след 01.11 часа) и ще продължи до 10.15 часа. В този интервал пестете силите си, не предприемайте рисковани начинания, откажете важните срещи и се ориентирайте към рутинната си работа.

Помнете, че не бива да си правите грандиозни планове, защото събитията ще се забавят или няма да се развият според вашите желания. Пригответе си резервен план за действия и не обвинявайте околните, ако не съумеят да отговорят на очакванията ви.

След 10.15 часа Луната навлиза в Дева и пред вас се открива продуктивната част на деня. Ето че идва време да запретнете да съберете силите си и да запретнете ръкави.

Вложете усилията си в определени задачи и не ги пропилявайте напразно. Потенциалът ви ще се увеличи и ще е кощунство, да не се възползвате максимално от него.

Този продуктивен период ще продължи почти до средата на януари, така че напрегнете се още малко и свършете всички задачи, които ви чакат.

Ще имате време за отдих и мързелуване, но сега е по-добре да се потрудите и да отметнете повечко задължения. После вече спокойно ще можете да се насладите на почивката си.

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0

Коментари

Водещи от категорията