Талисманите, които ще ти трябват през 2018 година
sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Амулети и Талисмани»Талисманите, които ще ти трябват през 2018 година

Талисманите, които ще ти трябват през 2018 година

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Дарт Вейдър
1k9312
1 от 7 Снимки

1. Кристали


Ако искате да се радвате на популярност сред противоположния пол, а в душата ви да цари спокойствие, през 2018 година трябва да си набавите талисман, съдържащ оникс, кварц, нефрит, тигрово око, аметист.

2018-та е годината на Жълтото земно куче според източния календар. В следващите месеци ни предстои динамичен период, изпълнен с предизвикателства, ценни уроци, но и много възможности.

Жълтото земно куче ще научи да бъдем по-толерантни и разбиращи към нуждите на околните, да даряваме безусловна обич, както и да приемаме такава. Ако бъдем лоялни, добронамерени и открити към света, ще получим богато материално и духовно възнаграждение.

Същевременно Жълтото земно куче ще ни изправи и пред много наши страхове от миналото и някои вредни навици. Ще имаме възможност или да скъсаме с тях веднъж завинаги или напълно да им се отдадем, затъвайки. Казано с други думи, до голяма степен зависи от нас как ще протече 2018 година.

Както навярно сами се досещате, през годината на Жълтото земно куче палето ще е най-големият талисман, който можем да имаме. Без значение дали ще е истинско животно или сувенир, то ще ни носи късмет и просперитет.

Но бъдете сигурни, че има и други амулети, които могат да работят във ваша полза през следващите месеци. Вижте кои са те в галерията ни.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати