Узнай още сега нумерологичния си хороскоп за седмицата до 7 януари

1 от 11 Снимки

1. Сбогувайте се с илюзиите си


През тази седмица ще ви се наложи да осъзнаете колко наивни и неосъществими са били някои от най-големите ви блянове. Ще трябва да отворите очите си за истината и да признаете, че не можете вечно да живеете в заблуда. Има определени обстоятелства от вашето ежедневие, които трябва да се променят. Трябва да поемете и повече отговорности. Определено ще имате нужда от морална подкрепа и за щастие приятелите ви ще са готови да ви я дадат.

За да надникнете в света на нумерологията и да узнаете какво ви очаква в периода от 1-ви до 7-ми януари, трябва първо да изчислите своето лично число. То представлява едноцифрен сбор между рождените ви ден, месец и година.

Ако при сборуването получите числата 11 и 22, не трябва продължавате да ги събирате, докато достигнете едноцифрено число, тъй като те имат своето специално място и трябва да се запазят така. При всички останали случаи обаче е необходими да се извърши събиране на числата от датата ви на раждане, докато се получи число от 1 до 9.

Така например, ако сте родени на 20 юли 1953 година, първо трябва да съберете цифрите на деня – 2+0=2, месецът си остава 7, а накрая се събират числата в годината – 1+9+5+3=9. Личното число в този случай е сборът между 2, 7 и 9, което е 18. Събираме още веднъж, за да получим едноцифреното число 9.

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари