Вашият най-точен хороскоп за днес – 30 декември

1 от 12 Зодии

Овен


Няма да кажете цялата истина на любимия си, защото знаете, че ще го заболи. Не намирате смисъл да го наранявате само, защото не може да ви разбере. Ако сте го решили, поне се дръжте така, че да не ви разкрие.

Луната навлиза в Близнаци след 10:30 часа. Това поставя началото на динамичната част на деня. До края му ни очакват само хубави аспекти и приятна енергия.

Предпоследният ден от годината е добър за динамични, организационни дейности, за контакти и обмен на информация. Възползвайте се от характерните за Близнаците интелигентност и способност да разгръщат бързо ума си.

Днес и утре ще се приятни дни, които ще ни потопят в очакване на Новата година. Периодът е идеален за покупки и нови придобивки. Това е последният момент, в което да свършите набелязаното и да си направите равносметка.

Полезно време за обмисляне на предстоящи промени, за нови планове. В момента Луната нараства, очаква ни пълнолуние в Рак на 2 януари 2018 г. Това е ползотворен период, когато може да залагате началото на нови идеи и начинания.

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари