Истина е! Фермер от Канада видя извънземни. Вижте разказа му

1 от 4 Снимки
Едвин Фър
Снимка: http://leaderpost.com
Едвин Фър

Едвин Фър е обикновен фермер от Канада. В това, което му с случва на 1 септември обаче, няма нищо обикновено.

Годината е 1974 г. В първият ден на септември както обикновено Едвин извършва селскостопански дейности в имота си, близо до градчето Лангенбург в провинция Саскечуан, Канада. Докато кара малкия си трактор към поредната нива, мъжът забелязва странен металически отблясък на фона на слънцето.

Едвин слиза и се приближава до явлението. Мъжът вижда метален сферичен обект, въртящ се около оста си, над един от блатистите водоеми в полето. От обекта се спуска нещо като металическа тръба, чийто край се потапя във водата. Едвин веднага разбрал, че това нещо не е със земен произход и примрял от ужас.

Въпреки паниката фермерът тича обрано в трактора си и опитва да избяга. Машината обаче не пали. В това време Евдин забелязва, че сферичният обект се издига във въздуха и се мести в страни. Така зад него изникват още четири такива сферични обекта в небето, въртящи се около осите си. Един по един те се издигнали нагоре, задържали се за известно време на по-голяма височина, след което отлетели.

Фермерът гледа танц на НЛО-то 15 минути /виж галерията/. След като обектите до един изчезват, той проверява и открива сферични кръгове в посевите – рингове от слегнали се към земята стръкове, а в центъра им и около тях, стръковете били изправени.

Едвин веднага се обажда в полицията. Случаят стига до Националния съвет за научни изследвания в Отава. След месец те обявяват, че не могат да кажат дали случаят е свързан с близка среща от трети вид, защото сведенията били недостатъчни. Малко по-късно от Центъра за изследване на НЛО в Илинойс е изпратен специалист. Заключението му е, че Едвин Фър не лъже.

Уникалният по рода си случай бе изваден на бял свят през септември тази година. Журналистът Марк Мелнюк проведе интервю с вече 79-годишния Едвин Фър и пенсионирания полицай Рон Морър, разследвал случая. И до днес двамата са убедени, че събитията от 1974 г. са истина. За съжаление те остават загадка и занапред.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати