Баба Ванга за 2018-та: Нов енергиен източник на Венера

Баба Ванга

Баба Ванга и пророческите ѝ способности са признати още докато е жива. Тя ни е оставила куп завети, които се изпълняват един по един. По традиция в края на всяка година е редно да се запознаем с това какво ще се случи през следващите 12 месеца според пророчицата.

Преди смъртта си през 1996 година българската пророчица баба Ванга прави предсказания за докъм 5079-та. След това най-великата за своето време гадателка не намира смисъл да пророкува, тъй като ще е настъпил краят на света. Много от казаното от нея вече се е сбъднало.

Ванга предрича, че 44-ият американски президент ще е афроамериканец. Още през 1989-та година прогнозира терористичните нападения от 11-ти септември 2001. Твърди се, че баба Ванга е предрекла още Brexit и възхода на т.нар. Ислямска държава. Последни анализи показват, че пророчествата ѝ са се сбъдвали точно 85 пъти до този момент.

Настъпващата 2018-та година също обещава да е интересна. Баба Ванга вещае най-невероятни неща за нея. През следващите 12 месеца според нея Китай ще се превърне в световна сила номер едно. Така САЩ ще слезе от пиедестала си. Истината е, че това вече се случва – бавно и сигурно. Китай набира мощ както икономически, така и финансово и глобално.

Венера

Второто предсказание на Ванга за 2018-та година засяга Венера. Тя вещае, че именно там ще бъде открит нов енергиен източник. До този момент обаче нито една държава не планира експедиция до планетата.

Все пак има доза надежда предсказанието да се сбъдне. През 2018 Parker Solar Probe - космическата сонда на НАСА - ще прави изследвания на Слънцето и за тази цел ще премине покрай Венера. Все пак може и да се случи нещо неочаквано.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати