Вашият дневен хороскоп за 24 декември

1 от 12 Зодии

Овен


През деня се опитайте да приемете ситуации от миналото, за които до този момент не ви се говореше. От дистанцията на времето няма да сте толкова емоционални и ще успеете да простите на хората, които са ви наранили. Приемете ситуацията такава каквато е, без да се обвинявате и да търсите пропуски в поведението си. Обърнете внимание и на старите си фантазии. Възможно е да ви дадат много полезни идеи.

Меркурий излиза от ретроградната си фаза в Стрелец, но все още е стационарен, заради което денят ще е по-подходящ за равносметка, отколкото за поставяне на ново начало.

Обърнете се към себе си днес и дайте воля на емоциите си. Нептун в Риби е активен и ще ни направи разбиращи и по-лесно прощаващи. Избягвайте кавгите и не спорете за дребни неща.

Опитайте се да гледате от позитивната страна на случващото се, без да се впускате в словесни престрелки. Подробностите само ще ви изнервят, но ако погледнете ситуацията по-обективно, ще се успокоите.

Не правете крайни заключения днес и се въздържайте от гневни изблици, а само се наслаждавайте на деня. Ще имате множество поводи за радост и не си заслужава да си разваляте настроението на празничната трапеза.

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари