sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Как да гадаем с яйце

Как да гадаем с яйце

Как да гадаем с яйце

Белтък от кокоше яйце ще ви покаже какво предстои да се случи в близкия един месец, твърдят спецове по окултните науки.

Точно в полунощ напълнете с вода прозрачна чаша. Продупчете с игла острата част на яйцето и внимателно излейте белтъка във водата. Не трябва да капва и грам жълтък. След това разклатете чашата и оставете на хладно за около 40 минути.

Във водата ще се образува фигура, която има таен смисъл. Ако тя прилича на ангел с криле, чака ви голяма радост. Прилича ли на диня - безоблачно щастие с половинката.

Гривната предрича скорошно предложение за брак. Но ако тя е разкъсана, бракът няма да продължи дълго и много ще се карате с половинката.

Как да гадаем с яйце

Пеперудата е знак за спокойствие и благополучие, а бутилката - за предстоящ празник с приятна компания. Вилицата е лош знак, който означава бедност и страх.

Ветрило - чакайте лицемерие и предателство. Планини - ще съберете сили да се справите с предизвикателствата. Гълъб - успехи в любовта.

Круша - изневяра, жаба - внимавайте приятелите да не ви измамят. Звезда - успех, клетка - разправии в съда, кораб - пътешествие. Короната предвещава изпълнение на най-смелите ви мечти.

Рейтинг

5 4
4 4
3 2
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
dancho
dancho
02.02.2011 14:56
Искам да гадая дали любимият, ще ме заобича.
0
0