sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Крими»Тази 70-годишна Черна вдовица бе осъдена на смърт

Тази 70-годишна Черна вдовица бе осъдена на смърт

Антония Р.Антония Р.
Джедай
2k60837
Чисако Какахи
Снимка: telegraph.co.uk
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
Препоръчано за малки и големи:
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
22.00 лв.
Виж ››

70-годишната Чисако Какахи бе призната за виновна за убийството на тримата си съпрузи и осъдена на смърт. Коварството на Какахи я свързва с инстинкта на паяка черната вдовица, който веднага след оплождане изяжда партньора си.

Японката бе обвинена и опита за убийството на четвъртия си съпруг, а около това обвинение изплуваха и другите тъмни тайни на възрастната жена.

Процесът срещу нея предизвика огромен интерес в страната на изгряващото слънце. Доказано беше, че след като се омъжи, Чисако планира убийството на съпрузите си, за да наследи парите им и с тази дейност е станала милионерка.

Японката се запознавала с жертвите си в социалните мрежи, като целенасочено търсела финансово осигурени и бездетни мъже, които да оплете в паяжината си.

Не е ясно как точно ги омайвала, но само няколко седмици по-късно те сключвали брак, а наивните ѝ съпрузи веднага ѝ прехвърляли правата от застраховките си живот.

Семейният рай продължавал още няколко месеца, след което Чисако ги отравяла с цианид. Маската ѝ на мила и нежна съпруга била толкова стабилна, че никой не се усъмнил в нейната вина, макар че съпрузите ѝ измирали като мухи.

Благодарение на успешните си бракосъчетания японката се замогнала, а сметката ѝ в банката набъбнала до 9 милиона долара.

Но вместо да се радва на парите си, Черната вдовица решила, че трябва да удари и четвърти път. Започнала по стария план – открила богат мъж в сайт за запознанства, оженили се, но опитът ѝ да го отрови ударил на камък.

Съпругът ѝ постъпил в болница, а лекарите установили, че системно е тровен с цианид. Така Чисако се озовала зад решетките, като и предишните ѝ грехове били разкрити.

В началото японката твърдяла, че е невинна и е жертва на лошия си късмет, но когато доказателствата започнали да я пристискат, решила да признае само за опита за убийство.

Нейният адвокат се опитал да докаже, че случката е резултат от злополука, като твърдял, че клиентката му страда от деменция, но това не било доказано от медицинската експертиза.

Предвид бяха взети и предишните ѝ провинения, заради което Чисако Какахи получи смъртно наказание.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати