Марс влиза в Скорпион! Виж как ще ти повлияе планетата на действието

Марс

От 9 декември до 26 януари Марс, който покровителства действието и новото начало, ще се движи в Скорпион. Това показва, че с каквото и да се захванем през този период, то трябва да е с отношение и страст.

Вложете цялата си енергия в целите и не се отказвайте, докато не постигнете своето. През следващите седмици ще е валидна максимата: Който не рискува, не печели.

Не бива обаче да се хвърляте сляпо в новите предизвикателства, а се стремете да отделите достатъчно време, за да изработите правилната стратегия и да обмислите всяка точка от плана си.

Родените с това положение на планетата имат огромна сила и воля. Желанията и амбициите им са свързани, като не им липсва решимост, за да осъществят намисленото. Могат отлично да се концентрират и са много дисциплинирани, когато си поставят цел. Почти винаги постигат това, което искат.

Марс в Скорпион покровителства и потайността, заради което е препоръчително да не разкриваме плановете си предварително. Лесно ще разбирате намеренията на другите, но не позволявайте вашите да останат разкрити.

Скорпион е знак на крайностите - както може да разхищава материалните придобивки, така е и склонен да си налага контрол, докато не възвърне баланса. Ако се храни лакомо и натрупа килограми, има волята да си наложи стриктен режим, докато не отслабне. Ако харчи прекалено, може да бъде стиснат спестовник, докато не върне стабилността на бюджета си.

Скорпион

Затова в този период действията ви трябва да са подвластни на контрола - там, където сте прекалявали, е време да си наложите ограничения.

Тъй като Скорпион е знакът, свързващ се със страстите и секса, докато Марс се движи на негова територия, сексуалната енергия ще е в своя пик. Ако не задоволим интимните си желания, са възможни затруднения в други области на живота.

Предизвикателствата през този период ще са от духовно естество, като, колкото по-силно загърбваме страховете и проблемите си, толкова повече ще усложняваме ситуацията.

Потайност

Марс в Скорпион ни предизвиква да погледнем към скритото, да осъзнаем какво ни води на подсъзнателно ниво, защото в противен случай гневът, неудовлетворението и чувството за безизходица ще са огромни.

Стреме се редовно да изразходвате физическата си енергия, но и да обръщате внимание на събитията, които влияят на вашата психика.

За да разберете в коя сфера действията ви трябва да бъдат по-потайни и да се изправите срещу страховете си, за да имате успехи, погледнете кой дом в наталната ви карта се управлява от Скорпион.

Рейтинг

3
Общо 1 гласували
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари