Доказано от науката! Ето какво разкрива рожденият месец за вас

1 от 12 Снимки

Януари


Хората, които са родени през зимата, са по-склонни да страдат от негативните си емоции и да развиват депресия. Здравословните им проблеми са свързани основно с храносмилателната система като язви и запек. Често страдат от мигрена, сърдечни заболявания, а жените имат проблеми с менструацията. Родените през януари най-често работят във финансовата сфера и сферата на недвижимото имущество, като най-голям процент от тях са брокери.

Дали месецът, в който сте родени, има влияние върху характера и здравословното ви състояние? Отговорът е да! И то не само според астрологията, а и според науката.

Проучвания на специалисти от университета в Аликанте, Испания, са показали, че има тенденция хората, родени в един и същи месец, както и родени в един и същи сезон, да проявяват близки характеристиките, както и да са склонни да страдат от едни и същи заболявания.

Смята се, че може да се определят 12 отделни типажи спрямо 12-те годишни месеца, а какво влияние оказва рожденият ви месец, можете да проверите, като разгледате нашата галерия.

Разберете кои са най-често срещаните заболявания, както и кои са най-често срещаните професии на хората, с които сте родени в едно и също време на годината!

Рейтинг

5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати