Ето как да надникнеш в бъдещето с помощта на монети

1 от 5 Снимки

1 ези и 3 тура


Предстои ви тежко изпитание. На пътя ви ще се появи препятствие, касаещо личния ви живот. Но нека премеждията не ви плашат. Ако запазите самообладание, всичко ще се нареди. Междувременно може да се окажете и в нов романс.

Има един много лесен начин да предскажете бъдещето си с помощта на монети. Преди да упражните този метод обаче, трябва да имате предвид някои важни правила. Само ако ги спазите, гадаенето ви ще е точно и ще се радвате на успехи в начинанията си.

За да извършите ритуала с монети, трябва да си набавите четири еднакви парички, като тяхната стойност не е от значение. Това, което е важно, е тези монети да не се употребяват всекидневно и да не се докосват от други хора освен вас.

Когато решите, че с тях ще гадаете, премийте ги със солена вода (1 с.л. сол на 1 л вода), подсушете ги с чиста кърпа и ги заделете в кутия на тихо и тъмно място, далеч от любопитните погледи на околните.

След като вече сте си набавили необходимите монети, можете да пристъпите и към избиране на ден, в който ще извършите ритуала за предсказване на бъдеще.

Желателно е, той да се извърши в ден, който не съвпада с църковен празник или пълнолуние. Въздържайте се от гадаене и ако природата е неспокойна – духа силен вятър, вали дъжд или сняг.

Важно е същото така да се чувствате напълно спокойни и здрави и вие самите. Ако сте притеснени от нещо или боледувате, най-добре оставете гадаенето с монети за друг ден.

Друг важна подробност, която трябва да вземете предвид, е, че не бива да има други хора с вас в стаята, докато извършвате ритуала. Ако все пак държите да имате компания, то не бива това да са лица, които не вярват в магии. Ако те подходят скептично към ритуала, той няма да даде реални отговори на вашите въпроси.

Що се отнася до домашните любимци, няма проблем те да присъстват в стаята. Даже, ако имате котка около вас, предсказанието на монетите ще е още по-точно.

След като сте си осигурили всички необходими условия за гадаенето, можете да пристъпите и към него. За целта поставете във всяка от ръцете си по две моменти и съсредоточете мислите си върху тази сфера от живота си, която ви вълнува най-много. Подръжте ги минута две, след което ги хвърлете.

В зависимост от комбинациите, които са ви се паднали, ще разберете какво ви очаква в бъдеще. Значението им можете да видите в нашата галерия.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати