Най-после уловиха призрак! Вижте го

Британски ловци на духове, които заедно вървят по следите създанията от отвъдното, твърдят, че са се натъкнали на призрачно момченце. Ентусиастите дори предлагат снимка, с която целят да докажат твърдението си.

Кайл Томпсън и съмишлениците му разказват, че са успели да запечатат с камерата си дух на дете. На снимката, която те споделят с почитателите си в социалните мрежи, се вижда прозрачен и едва забележим детски силует, който се скита в коридора на пусто помещение. Според ловците на духове въпросната неясна фигура принадлежи именно на призрак, който те са видели с очите си.

И въпреки че са твърдо убедени в думите си, Томпсън и колегите му не желаят да споделят със света на кое място е направена снимката и кога.

Те обясняват още, че няма да разкриват повече подробности около фотографията, тъй като не искат неопитни любители на призрачни истории да посетят зловещия обект и да пострадат. Допълват само, че това е съоръжение със забранен достъп, което е обитавано от множество привидения.

И докато някои интернет потребители вярват сляпо в историите на Томпсън, други остават скептични към тях. Всъщност повечето хора са на мнение, че в ерата на фотошопа и другите компютърни програми за редакция на видеа и снимки трудно може да се разграничи автентична снимка от колаж. Затова оставаме на вас сами да прецените какво е изобразено на снимката в нашата галерия.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати