Кажи ми кой ден си роден и ще ти кажа какъв е късметът ти!

1 от 7 Снимки

1. Понеделник


Вие можете да се похвалите със завидни постижения на любовния фронт. И нямаме предвид множество покорени сърца, а моногамни връзки, които са стабилни и продължителни. Тъй като сте от сговорчивите и добронамерени хора, бързо успявате да впечатлите човека до себе си и да го задържите за дълго в своя живот.

Казват, че късметът на всеки един от нас зависи от зодията му. Овните например се считат за победители в работата си. Представителите на зодия Телец имат успехи във всяко начинание, стига да си поставят конкретна цел.

Близнаците също могат да се чувстват като големи късметлии, защото въпреки трудностите винаги достигат целите си. Ракът постига добри резултати, ако се престраши да се довери на интуицията си. Лъвът има късмет с приятелите, а Девата - в любовта.

Везните са победители в кариерата си, тъй като са балансирани и знаят какво искат. Скорпионите имат късмет в спалнята, а Стрелците могат да се похвалят с интересен живот.

Козирозите имат успехи в ученето, а Водолеите - в професионалните начинания. Рибите пък могат да се похвалят, че са късметлии, тъй като имат страхотно семейство.

Интересно е, че според други теории късметът на всеки човек зависи от деня, в който се е родил.

Вижте в нашата галерия дните от седмицата и проверете коя е сферата, в която ви е отредено да сте най-успешни.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 2
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
12.04.2019 13:19
Секси фигура за 15 дни
Този метод за отслабване е ХИТ в Европа! Това е лесно.http://bit.ly/2kqNpXz
0
0