Венера е в Стрелец! Виж как ще ти повлияе планетата на любовта

Венера

От 1 до 25 декември Венера, която покровителства любовните връзки, красотата и хармонията, ще се намира на територията на Стрелец. Това ще ни направи много по-искрени, спонтанни и философски настроени по тези въпроси.

Периодът на Венера в Стрелец се счита за благоприятен, що се отнася до далечните пътувания, посещенията на образователни курсове и семинари. Покрай тях самотните може да срещнат нова любов.

Учете нещо, което ще ви помогне да развиете философска представа за света и да ободатите знанията си. Може и да пътувате в чужнина.

Хората, родени с Венера в Стрелец, са оптимистично настроени относно любовните връзки. Те са склонни повече да дават, отколкото да получават, когато се влюбят истински.

Обичат обаче да преследват обекта на своите интереси все едно са ловец, а той е мишената. Привличат го хора с екзотична красота, а ако има някакви чуждестранни моменти в поведението ви, веднага ще приковете вниманието им.

Движението на Венера в Стрелец ще изважда на преден план нуждата от духовно и интелектуално обогатяване. През този период се стремете също да давате повече свобода на човека до себе си, за да се предпазите от конфликти.

Стрелец

Старайте се също да говорите искрено за своите чувства, защото в следващите седмици нищо няма да се цени повече от искреността, а ако успеете да вложите и чувство за хумор в споделянето на реалното си мнение, ще спечелите сърцата на хората около себе си.

Тъй като Венера контролира и финансовия аспект на живота, а Стрелецът е знакът, свързан с късмета, това означава, че през следващите дни лесно ще печелим пари. Може да се насочите към сфери от рода на туризма, културата и науката, ако искате да подобрите доходите си.

За да разберете в коя сфера на живота си ще се свързвате с по-философски настроени хора и ще срещате само оптимизъм, вижте кой дом в наталната ви карта се управлява от Стрелец.

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари