Лесна любовна магия с ключ! За да е завинаги твой

Магии с ключ

Ключът играел важна роля за етруските и древните египтяни. Те го използвали за амулет, тъй като вярвали, че ще им донесе богатство и ще помогне да запазят всичко, което са спечелили.

Днес, въпреки че ключовете се приемат повече като обикновен предмет от бита и даденост, все още има хора, които вярват в неговата магия. При това според някои окултисти не е нужно ключът да е специален, за да изпълнява ролята на амулет, който ще им донесе щастие, здраве и любов.

Една от най-известните в окултния свят е магията за любов, която се прави с помощта на ключ. Тя е изключително простичка и може да се извърши в домашни условия. За целта трябва да си набавите ключ и конец, като имате предвид, че цветът на връвта трябва да се избере в зависимост от конкретните ви любовни желания.

Любовна магия с ключ

Ако целите романтични отношения с даден човек, изберете конец в розово. За да възродите страстта в отношенията, трябва да си набавите ален конец. Ако искате партньорът ви да ви е верен до гроб, изберете нишка в син цвят. Ако имате няколко желания накуп, можете дори да съчетавате цветове.

След като сте готови с избора на конец, трябва да нанижете ключа на него. После духнете в отвора на ключа три пъти и се съсредоточете в целите. Произнесете желанието си на глас три пъти. После приберете ключа заедно с конеца на място, което никой няма да го види.

Любовна магия

Късмет може да ви донесе не само истински ключ, но и бижу с такава форма. Ако носите на врата си декоративен сребърен ключ, ще имате успехи в ученето, мисловната работа, бизнеса. Ключът от злато пък ще ви даде увереност и ще ви помогне да осъществите мечти, които никога не сте смеели да преследвате.

Връзката с ключове, окачена над входната врата, ще пази обитатели на дома от неприятели и ще се грижи за разбирателството и хармонията в семейството.

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0

Коментари