Ето защо всеки трябва да има амулет от жълъд
sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Амулети и Талисмани»Ето защо всеки трябва да има амулет от жълъд

Ето защо всеки трябва да има амулет от жълъд

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Дарт Вейдър
1k9312
Ето защо всеки трябва да има амулет от жълъд

Дъбът е едно от дърветата, към което още древните хора са се отнасяли с голямо уважение и дори страхопочитание. Предците ни вярвали, че това растение притежава силна магия, която може да направи живота им много лек и щастлив.

Ето защо прекарвали време около него и споделяйки му преживяванията си, правели амулети за любов, късмет, младост и дълголетие от листата, кората, клоните и дори жълъдите му.

Счита се, че талисманите от дъб защитават от зли сили и даряват с увереност, спокойствие и радост този, който ги притежава.

За самите жълъди се смята, че са много ценен съюзник на всеки, който следва определени цели. Те способстват за преобразуване на енергията, привличат успеха и даряват с дълголетие.

Жълъди Амулети

Жълъдите са незаменим помощник както на жените, така и на мъжете. Древните хора вярвали, че момичетата, които искат по-скоро да сдобият със съпруг, трябва да носят жълъд в себе си, тъй като той ще ги дари с привлекателност.

Талисман от жълъд старите знахари предлагали и на жените, които все още не са се сдобили с рожба, защото вярвали, че той ще ги дари с плодовитост.

Жълъди се препоръчвали и на мъжете, които страдат от полова немощ, тъй като смятали, че повишават сексуалната енергия.

Жълъд на прозореца защитава от зли сили цялото семейство. Предпазва обитателите на дома от болести, повишава положителната енергия, дарява ги с трезва мисъл, помага им да вземат трудни решения. Освен това привлича парите и професионалните успехи.

Вижте още защо мъжете трябва да носят амулет Секира Перуна, а жените могат да разчитат на силата на Амулет Луница.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати