Как да използваме магическите свойства на приборите за хранене

Как да използваме магическите свойства на приборите за хранене

Подреждането на масата ви с определени съдове не просто внася изтънченост, изящество и уют на вашата трапеза, но и ви помага да се радвате на хармония. Нашите предци са вярвали, че всеки един от предметите, които ползваме при хранене, има своята магия. Щастието и любовта ще съпътстват онези, които знаят как да използват това вълшебство.

Формата на съдовете е от голямо значение на техните необикновени свойства. Така например кръглите чинии защитават храната от негативна енергия и спомагат тя да съхрани своите най-полезни съставки. Квадратните чинии пък помагат на своите притежатели да са по-решителни, уверени и смели.

Така че, ако сте плахи, срамежливи и неуверени, непременно трябва да ядете от такива съдове. Ако обаче сте с по-чепат характер, въздържайте се от употребата на прибори с ръбове, защото те ще пробудят у вас нервност и раздразителност.

Цветовете на съдовете също са от значение за тяхното магическо влияние върху нас. Ако страдате то студени крайници или ви липсват емоции в любовта, изберете чинии и чаши в червен цвят. Ако търсите искрени отношения, подберете бели чаши и чинии.

Как да използваме магическите свойства на приборите за хранене

Ако имате нужда от творческо вдъхновение и свобода, то за вас идеални са оранжевите и сините съдове. Зелените съдове са тези от вас, които често се чувстват изморени и имат нужда от презареждане. Ако ви липсва твърдост, спрете се на кафяви или черни съдове. Не се страхувайте и да експериментирате с чаши и чинии в няколко цвята, смесването на багри ще ви помогне да балансирате чувствата си.

Изборът на съдове трябва да е съобразен и с годишните сезони. През пролетта, когато романтичните отношения разцъфват заедно с цялата природа, имате нужда от прибори в червено. През летните месеци заложете на розовото и синьото.

През есента цветът бордо трябва да преобладава на трапезата ви – той ще ви направи по-мъдри и улегнали. През зимата заложете на съдовете в по-тъмни багри, които ще ви помогнат да складирате енергия.

Виж повече

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари