Смразяващо! Дух се появи след пожар в хотел

Пожар

Мощен пожар изпепели стар хотел в американския град Бракни наскоро. Огнената стихия обаче не бе единствената причина сградата да попадне в полезрението на медиите. Оказва се, че след пожара в сградата била забелязана мистериозна фигура, за която никой няма обяснение...

Според първоначалните сведения за пожара той пламва в една от стаите на последния етаж в хотела, но след това много бързо обхваща цялата сграда. За щастие персоналът и гостите бързо успяват да се евакуират и в сградата не остава никой. Въпреки това по-късно става ясно, че зданието не е съвсем безлюдно.

Когато след пожара доброволци се опитват да разчистят останките от разрушената сграда, те забелязват в прозорците отражението на странна човешка фигура. Когато обаче обхождат цялата сграда, за да проверят дали в нея не е останал някой все пак, не откриват нищо. Независимо от това дори и някои от снимките, направени тогава, показват, странен обект сред развалините.

Гледайки снимките и слушайки разговорите между доброволците, се чувствам объркан, защото винаги към бил скептичен към историите за призраци. Много хора си мислят, че в сградата броди дух. Дали това е така, не можем да кажем. Но все пак зданието е доста старо – построено е през 1849 година, така че сигурно някой все пак е издъхнал тук и може би огънят е разбудил неговия призрак, размишлява собственикът на изгорелия хотел.

Появата на тази история в интернет провокира много хора да разкажат за подобни преживявания. Някои от потребителите в социалните мрежи споделиха, че те също са виждали странни образи по време на пожар, но не са имали възможност да ги снимат. Други дори заявиха, че духове са ги спасявали от огнената стихия.

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари