Продадоха на търг... призраци!

Продадоха на търг... призраци!

Интернет търгове са място, на което можете да намерите най-необичайни неща. Но това, което аукцион-сайт от Нова Зеландия обяви за продан, надмина всякакви фантазия. Жителка от град Крайстчърч продаде на търг... призраци!

По думите на бившата собственичка на духовете Ейви Удбъри, преди време те обитавали старата фамилна къща и не давали покой на няколко поколения.

Но след намесата на екзорсист били уловени и затворени в две малки стъкленички с кръстове на гърлата им, за да не избягат злите сили. След което стъкленичките били потопени в светена вода, за да унищожи лошата им енергия.

Ейви твърди също, че обезоръжените духове са на стар мъж и на момиче, живели в къщата й през 20-те години на миналия век. Призракът на стария мъж бил на някой си Ле Греъм, който починал пред 1920 година. Според това, което Ейви слушала за него от своите предци, и приживе той обичал да плаши хората.

"Исках да се отърва от тях, защото те ме плашеха", обясни причината за продажбата бившата собственичка на двата духа.

На интернет-търга духовете са били продадени за 2830 новозеландски долара или 1983 щатски долара, съобщи Асошиейтед прес. В търга са участвали над 214 000 души. Името на купувача не се съобщава.

Приходите от продажбата са предназначени за дружество на защитници на животните.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Vasko picha
Vasko picha
02.05.2011 22:57
Това са пълни глупости. Яд ме хваща дори като ги чета. Нямам думи.
2
0