Призрак изкара акъла на братя от Тексас

1 от 2 Снимки

Необяснимо явление беше заснето в американския щат Тексас наскоро. Става дума за сянка, появила се на запис от камера за видеонаблюдение, която беше сравнена с призрак и накара много хора да настръхнат от ужас.

Смразяващото видео е направено на 13-ти ноември тази година малко след 19.30 часа вечерта. То е дело на охранителна камера към магазин в града Сансом Парк.

Записът показва как черна сянка се появява внезапно до кола и изчезва също толкова ненадейно в стената на търговския обект, без да има каквото и да е рационално обяснение за нея.

Пръв на страховитите кадри се натъква собственикът на магазина – Мохамед Хамад. Бизнесменът признава, че никога не е вярвал на историите за призраци, но след като пуснал записа, коренно си променил нагласата по тази тема.

По принцип съм човек, който се уповава на науката и точните изследвания. Когато видях видеото със сянката обаче, не намерих никакво рационално обяснения за тази безплътна фигура, която се движи в мрака. Не ми остава друго освен да заключа, че си имам работа с призрак, смята Мохамед.

Мъжът допълва, че в нощта, когато е правено видеото, в магазина се намирал брат му. Много преди записът да бъде разгледан, той споделил на Мохамед, че онази вечер усетил нещо много странно и имал чувството, че невидима сила се доближава до него.

След като двамата братя гледали няколко пъти видеото, станало ясно, че всъщност сянката е снимана точно в този зловещ момент. Давайки си сметка, че около него вероятно е бродел призрак, братът на Мохамед почти припаднал от страх.

За момента и двамата братя не могат да кажат със сигурност какво точно е станало в онази странна нощ и каква е причината в магазина да броди призрак. Те допускат, че това може би е душата на някой техен покоен близък, но и дори това обяснение не ги кара да се чувстват по-малко изплашени.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати