Мъж от Ню Йорк показа снимки на призрака, който го тормози

Преди време ви разказахме за мъж от Ню Йорк на име Адам, който твърди, че дели апартамента си в Манхатън с призрак на 8-годишното момченце Дейвид. Сега същият американец отново прикова вниманието на медиите, след като дори успя да покаже кадри, запечатали образа на палавия дух.

Досега Адам многократно споделя в социалните мрежи за странните явления, които наблюдава в дома си. Той често пъти вижда мебелите си да се движат, вратите да се отварят и да се чуват притеснителни шумове.

Котките на младия мъж пък непрекъснато си играят с невидим приятел. Въпреки това Адам така и не успява да намери доказателство за присъствието на духчето Дейвид, тъй като то не се материализира.

Наскоро обаче това се случва и буквално изкарва акъла на нашия герой. Адам тъкмо се наслаждава на почивката си в леглото, когато усеща странен хлад в стаята си. Струва му се, че някой го наблюдава отстрани и се обръща в тази посока.

Тогава очите му виждат нещо, което никога няма да забрави – на креслото до леглото му стои призракът Дейвид, при това облечен в пуловер. При вида на призрачното момченце Адам изтръпва от страх, но все пак успява да грабне телефона си и да го снима.

За моментите след това той не може да каже много, защото е в толкова силен шок, че му се губят. Въпреки това снимките, запечатали присъствието на Дейвид, са в телефона му и показват, макар и размазани, образа на предполагаемия дух.

Според разказите на Адам приживе Дейвид е нормално дете, което губи живота си при нелепа злополука в магазин. Оттогава той се явява на някои хора и ги плаши. Сред тези късметлии е и Адам, който вече много се страхува от призрака и не знае как ще свърши тази история.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати